Articles

Harvard University-Dunster House

Posted on

Dunster House, et af Harvard Universitets 12 boliger, rummer bachelorstuderende. Bygget i 1930 havde det 195.000 SF neo-Georgian River House behov for renoveringer og opgraderinger af dets forældede bygningssystemer og IT-infrastruktur.

Acentech leverede rådgivning om telekommunikationssystemer og trådløst internet ved hjælp af forudsigelige analyseprogrammer til luftmagnet. Den første fase af denne proces involverede registrering af alle Dunster Houses bygningskarakteristika og forhindringer, der kunne påvirke signalstyrken til Luftmagnet. Derefter blev hvert stationeret trådløst adgangspunkt og dets signalstyrke overlejret på programmets gengivelse. Ændringer blev foretaget for at sikre, at de planlagte trådløse adgangspunktslayouter komplimenterer brugernes behov. For eksempel kan det være nødvendigt at tilføje flere adgangspunkter til områder med stor trafik-og dataefterspørgsel, såsom spisesale og fællesrum. Brug af denne forudsigelige model tillod vores eksperter at foretage de nødvendige ændringer i layoutet, før det fysiske netværk faktisk blev installeret.

vokser fra en etage hele vejen op til seks i løbet af de sidste 80 år, Dunster House omdannet fra en simpel sovesal til et fælles center for hele universitetet. Harvard tilføjede vejledningssuiter, dekaner og Masters boliger, junior og senior fællesrum og endda en spisesal til dette boligområde over tid. Da tilgængelig ejendom inden for denne historiske del af Cambridge kommer til en præmie, måtte Acentechs IT-designteam finde en måde at imødekomme universitetets nuværende og fremtidige behov uden mulighed for at erhverve mere plads. I sidste ende var alle telekommunikations-og teknologisk følsomme rum strategisk placeret for at opfylde ledningsstandarder. Kommunikationskredsløb, der passerer gennem det lavere niveau af Dunster House, måtte også beskyttes under nedrivning og konstruktion for at minimere påvirkningen på de omkringliggende bygninger.

Acentechs rolle som IT-konsulent i hver fase af projektet eliminerede muligheden for teknologiske vejspærringer til denne tidsfølsomme indsats. Opdatering af alle kablede og trådløse teknologisystemer, samtidig med at den historiske karakter af Dunster House var en udfordring, og Acentech blev beæret over at hjælpe med et så værdifuldt projekt.

efter færdiggørelsen forventes bygningen at opnå LEED Gold-certificering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.