Articles

Harvard University-Dunster House

Posted on

Dunster House, een van de 12 woonhuizen van Harvard University, biedt onderdak aan studenten. Het in 1930 gebouwde neo-Georgische Rivierhuis van 195.000 SF moest worden gerenoveerd en opgewaardeerd om zijn verouderde bouwsystemen en IT-infrastructuur.Acentech leverde telecommunicatiesystemen en WiFi-ontwerpadvies met behulp van voorspelbare analysesoftware voor Luchtmagneten. De eerste fase van dit proces betrof het registreren van alle bouwkenmerken en obstakels van Dunster House die de sterkte van het WiFi-signaal in de Luchtmagneet zouden kunnen beïnvloeden. Vervolgens werden elk gestationeerd WiFi-toegangspunt en de signaalsterkte over het renderen van het programma gelegd. Wijzigingen werden aangebracht om ervoor te zorgen dat de geplande WiFi access point lay-outs compliment gebruikers’ behoeften. Het kan bijvoorbeeld nodig zijn om meer toegangspunten toe te voegen aan gebieden met veel verkeer en datavraag, zoals eetzalen en gemeenschappelijke ruimtes. Met behulp van dit voorspellende model konden onze experts alle noodzakelijke wijzigingen aanbrengen in de lay-out voordat het fysieke netwerk daadwerkelijk werd geïnstalleerd.In de afgelopen 80 jaar groeide Dunster House van één verdieping tot zes, en veranderde het van een eenvoudige slaapzaal in een Gemeenschappelijk Centrum voor de hele universiteit. Harvard voegde tutoring suites, Decans’ en Masters’ residenties, junior en senior gemeenschappelijke kamers, en zelfs een eetzaal aan deze woonruimte na verloop van tijd. Aangezien beschikbaar onroerend goed binnen dit historische gedeelte van Cambridge komt op een premie, Acentech ‘ s IT design team moest een manier om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige behoeften van de universiteit te vinden zonder de mogelijkheid van het verwerven van meer ruimte. Uiteindelijk waren alle telecommunicatie-en technologisch gevoelige ruimtes strategisch gelegen om aan de bedradingsnormen te voldoen. Ook communicatiecircuits die door het lagere niveau van Dunster House gingen moesten worden beschermd tijdens sloop en bouw om de impact op omliggende gebouwen te minimaliseren.De rol van Acentech als IT-consultant tijdens elke fase van het project elimineerde de mogelijkheid van technologische blokkades voor dit tijdgevoelige streven. Het updaten van alle bekabelde en draadloze technologiesystemen met behoud van het historische karakter van Dunster House was een uitdaging, en Acentech was vereerd om te helpen met zo ‘ n waardevol project.

na voltooiing zal het gebouw naar verwachting LEED Gold-certificering behalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.